Kehystämö

Kehystämö Galleria Patina on yksilöllistä ja persoonallista palvelua tarjoava kehystämö, galleria ja taidekauppa Jyväskylän keskustassa. Kehystämme ammattitaidolla niin akvarellit, grafiikat, maalaukset, valokuvat, julisteet, käsityöt kuin myös vanhat esineet konservoivasti vitriinikehyksiin. Vitriinikehyksiin voi laittaa suojaan esimerkiksi ensiaskeltossut, japanilaiset viuhkat tai rakkaan lelun. Teemme tilauksesta mittojen mukaan sisustuspeilejä kodin kaikkiin tiloihin.

Kehystämisen tarkoitus on rajata teos irti seinäpinnasta. Hyvin valitun kehyksen kanssa teos on onnistunut ja harmoninen kokonaisuus eikä kilpaile kehyksen kanssa. Lisäksi kehys sekä tarvittaessa lasi suojaa teosta lialta ja pölyltä.

Lähes kaikkea voi kehystää normaalin kuvan ja taiteen lisäksi, esim. CD-levyjä, vauvan tossuja, vaatteita, mitaleja. Vain mielikuvitus on rajana. Vain esineen koko ja paino rajoittavat kehystämistä.

Patinan kehysvalikoimassa suurin osa on kotimaista puukehyslistaa useissa eri värisävyissä, sekä italialaisia ja espanjalaisia malleja. Patinan kehyslistavalikoima uudistuu kokoajan. Jos mallistosta ei löydy sopivaa, teen tilauksesta uniikkeja kehyksiä maalaamalla, pinnoittamalla ja patinoimalla aina työhön sopivaksi.

Taululasia on saatavana kirkkaana, mattana ja UV-suojattuna ja näkymätön lasi tilauksesta.

Teosta suojaava ja rajaava pahvi on nimeltään valoaukkopahvi. Yleisemmät käyttönimet ovat paspartuuri, paspa, paspis, jotka pohjautuvat ranskankielisestä nimestä passepartout (suom. "sopii kaikkialle").Paspartuurivalikoimassa on yli 60 eri värisävyä ja täysin happo- ja ligniinivapaita museolaatuisia sekä pH-neutraaleja pahveja. Kehystämö Patinan erikoisuutena ovat uuden paspisleikkurin ansiosta erikoiset muodot ja koristekulmat paspiksessa. Uusin laitteemme on tietokoneohjattu paspisleikkuri Gunnar, jolla saamme pyöreän ja terävän muodon yhtä aikaa paspisaukkoon koristeelliseksi viistoreunaksi. Teemme erikoispaspiksia kuten tupla-, tripla-, tai jopa seitsemän kerroksisen aukotuksen tai moniaukko-, ovaali-, foto-, v-ura-paspiksen. Paspikseen voidaan lisätä myös työtä korostamaan erillinen ripsilista tai viistokoroke, jotka sijoitetaan paspiksen ja työn väliin.

Taustapahvivalikoimiin kuuluu mm. ligniini- ja happovapaa Mikrowell-pahvi.

Kehyksissämme löytyy laaja valikoima aina kotisi tyyliin räätälöitynä.

Meiltä löydät myös STAS-ripustuskiskot asennuspalveluineen!

Kehystämö Galleria Patina
Ella Hirsiaho

Kauppakatu 3
40100 JYVÄSKYLÄ
0400 398 766

www.kehystamopatina.fi


Avoinna ma-pe 10-17
la 10-14