parallax background

Sisustuskauppamme vaihtuvasta valikoimasta löydät kotiisi persoonallisia, värikkäitä ja maanläheisiä piensisustustuotteita.


Ajankohtaista


Patinan tämän vuoden Joulusalonki on jälleen värikäs ja runsas kattaus taidetta ja persoonallisia sisustustuotteita. Harmaan sumun keskellä olemme kuin värikäs afrikkalainen tori! Kullan kimallukseltakaan ei vältytä ja lasiset joulupallot luovat tyylikästä iloista kuplintaa joulun odotukseen mausteenaan tansanialaisia käsitöitä ja piensisustustuotteita.

Paketoitavaksi ihaniin joulupaketteihin löytyy pääosin kotimaisen taiteen lisäksi mm. valaisimia, lyhtyjä, kynttelikköjä, kynttilöitä, tyynyjä, koruja, kulhoja, palloja, pussukoita, kasseja, kalentereita, muistikirjoja ja päähineitä. Joulukortteja on perinteiseen tapaan tarjolla jokaiseen makuun, postitettavaksi kaukaisimmille ystäville sekä tietysti pakettien kylkiäisiksi.

Kehystyspalvelumme toimii aatonaattoon saakka, mutta toivomme ettette jättäisi kehystyksiä aivan viimetippaan - juuri nyt on loistava aika aloittaa kehystyslahjojen ja oman joulusisustuksen suunnittelu. Olemme kehystäneet myös valmiiksi runsaan valikoiman hurmaavia tauluja.

Muistathan myös lahjakorttimme - mikäli lahjan valitseminen tuntuu vaikealta lahjakortilla onnistut aina!

Joulusalonkimme on avoinna arkisin 10-17, lauantaisin 10-14 ja joulukuun sunnuntait jouluun saakka 12-16.

Tule löytämään omasi!

parallax background