Rust-Oleumin COLR - ympäristöystävällisillä spraymaaleilla tuot piristystä ja uutta väriä kotiin!


Rust-Oleum® COLR on ympäristöä kunnioittava, korkealuokkainen, vesiohenteinen spraymaali lähes kaikille pinnoille. Tämä maali peittää jopa 50% enemmän kuin jotkut perinteiset liuotinpohjaiset aerosolimaalit!


    Colr spraymaalin ominaisuuksia:
  • Ekologisen liuotinvapaan koostumuksensa ansiosta lähes hajuton.
  • Runsaspigmenttinen ja peittävä.
  • Ei valu!
  • Riittoisa verrattuna mm. liuotinpohjaisiin aerosolimaaleihin.
  • Sopii niin sisä- kuin ulkokäyttöön ja lähes kaikille pinnoille.
  • Syttymätön.

Riittoisuus: Jopa 3m² / purkki

Valmistelut: Varmista, että maalattava pinta on puhdas ja ruosteeton. Hio aiemmin maalatut pinnat. Pohjamaalaa maalaamaton puu-, metalli- ja muovipinta. Suojaa ympäröivät alueet spraysumulta.


Käyttö: Ravista purkkia voimakkaasti, kunnes kuulet sekoituskuulan ja sekoita sitten noin 3 minuutin ajan. Pidä purkkia enintään 25cm päässä maalattavasta pinnasta ja suihkuta tasaisella edestakaisella liikkeellä. Saadaksesi parhaan lopputuloksen, pidä purkki koko ajan samalla etäisyydellä ja liikkeessä jatkuvasti suihkuttaen. Maalipinta voi vaikuttaa epätasaiselta heti suihkutuksen jälkeen, mutta tasoittuu 10 minuutin jälkeen tasaiseksi!


Kuivuminen: Uusi kerros levitettävissä 5 minuutin jälkeen. Kosketuskuiva 90 minuutissa. Kestää käsittelyä 48 tunnin jälkeen. Täysin kovettunut 8 vuorokauden kuluttua.

Meiltä löytyy laaja kattaus eri värejä. Tervetuloa ihastumaan valikoimaan!